CAINTÉ smykker tåler vand? Hvordan?
CAINTÉ er født med drømmen om at lave langtidshåndbare smykker, der ikke koster der hvide ud af øjnene .. Så vi fandt løsningen: Stainless Steel med en 10x stærkere ''coating'' process kaldet PVD - Physical Vapour Deposition.

Men hvad er ''Stainless Steel''?
Et meget holdbart metal bygget til ikke at ruste eller falme. Vi mener det faktisk .. Google det selv, det holder hele livet.

Hvad er den 10x stærkere ''coating'' process? 
Det kaldes PVD – Physical Vapor Deposition, og det er den mest moderne coating-proces tilgængelig, der får farven til at holde længere end dit sidste forhold ;)

Physical Vapor Deposition er en meget anderledes coating-proces sammenlignet med en guld- eller sølvbelægning. Ethvert belagt smykke vil miste sin belægning før eller siden, der er ingen måde at undgå det. Branchen taler for sig selv og mange tilbyder ''replating'' services på smykker. Vores smykker kan ikke ''replates'', men det kommer du heller aldrig til at få brug for. Denne PVD-coating vi bruger er det, der gør vores smykker modstandsdygtige til dagligdagsbrug. Du kan svede, gå i bad og tilbringe din sommer på stranden, farven vil ikke falme.

Og hvorfor elsker vi det?
- Holdbart og ridsefast
- Rolex og Cartier ure er lavet af det – Det passer! Google det selv.
- Mindre tilbøjelige til at forårsage allergi

Vi er meget seriøse når det kommer til kvaliteten af vores smykker. At slå på at vores smykker tåler vand, er ikke med henblik på bedre markedsføring - vi mener det faktisk!

Siden grundlæggelsen af CAINTÉ er næsten af hvert eneste produkt, der nogensinde er solgt, forblevet perfekt gyldent og skinnende. Det er blevet testet under virkelige forhold, og hundredvis af kunder kan bekræfte deres oplevelse.

Har du brug for flere beviser?
Tjek vores anmeldelser ved at trykke her