FAQ

Hvordan justerer jeg mit Caintè ur?

Klik her for guide

Hvor langt tid går der fra du har bestilt, til du modtager din pakke?

CAINTÉ sender dine pakker samme dag, hvis du bestiller inden 13:00. (gælder ikke lør/søn)

Forsendelsen tager 1-2 dage.

Hvad dækker 2 års garanti på CAINTÉ ure?

Kunder modtager to års begrænset garanti, der dækker fabriksfejl. Garantien starter fra købsdatoen. Kunder skal fremlægge bevis for køb / kvittering. Vores garanti dækker ikke batteriet eller uansvarlig behandling af kunden, såsom glas- / remskader, ridser eller andre skader, der skyldes uhensigtsmæssigt brug.

Kan jeg returnere/ombytte mit produkt?

Vi gør ALT for at sikre, at vores kunder elsker vores produkter, men hvis du har brug for at returnere en ordre eller ombytte den, hjælper vi gerne.

Kontakt os ved at trykke her

Hvordan fungerer livstidsgaranti?

CAINTÉ VIL levere den højeste standard/kvalitet af smykker - Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på alle køb af vores smykker. Hvis dit produkt er beskadiget, falmer eller ikke virker under normalt brug, giver garantien dig ret til en engangsudskiftning af smykket gratis - alt vi beder om, er at du dækker forsendelsesomkostningerne, det er alt!

Bemærk at vi kun kan tilbyde en erstatning af den nøjagtig samme vare, der er beskadiget, vi kan ikke erstatte den med et andet smykke af samme eller anden værdi. Hvis du vil anmode om en erstatning af et defekt smykke eller for flere detaljer om livstidsgarantien, kan du sende en e-mail til info@cainte.dk

*Livstidsgaranti erstatter ikke mistede/stjålne smykker, bevidst brud, små ridser ved hverdagsbrug, falmet forgyldning eller på vores CAINTÉ ure

Bytte- og returfristen for en gave?

Ved gaver giver vi 30 dages byttefrist fra den dag, gaven gives.

Bytte- og returfristen for en julegave?

Julegaver kan byttes t.o.m 31/01-22

Kontakt os

Har du et spørgsmål omkring din ordre eller andet?

Kontakt os via e-mail på info@cainte.dk